SKRIVET: 2008-12-31, kl 20:55:09 | PUBLICERAT I:

Happy fucking nyår eller något,

SKRIVET: 2008-12-30, kl 20:08:21 | PUBLICERAT I:

man kan inte alltid ha lyckiga dagar

Jag är sjuk, det går inte att göra något mer åt den saken. Fick det bevisat idag. Why me?
Imorgon är det nyårsafton vilket menas med att jag ska ligga hemma själv eller neee blir inte själv. Jag & min hund. Jag får inte anstränga mina leder på ett tag. Jag känner mig som en äcklig jävla kärring när benen inte pallar och dom bara viker sig. Men jag tänker inte deppa för att jag har ledskit eller för att jag måste vara hemma på självaset nyårafton. Livet har man bara en gång och jag tänker faan i mig se till att jag är positiv och glad de mesta stunderna än att sitta och sura i ett hörn. Så gott nytt år på er alla där ute och drick lite extra champange åt mig, hihi. peace

SKRIVET: 2008-12-27, kl 00:07:41 | PUBLICERAT I:

26 december o jag är fortfarande ung

Asså helt seriöst så är jag verkligen lyckligaste på jorden just nu. Vet ni varför? FÖR MIN DATOR FUNGERAR IGEN. Mina bilder och all min musik är inte borta. Helt överlycklig är jag. Så nu kanske jag kan börja blogga lite mer normalt igen.
Iallfall, dagen har inte bestått av så mycket. Följde med mamma till ikano huset vilket jag kanske inte skulle ha gjort. Sjukt mycket folk, alla är som djur vid såna här tillfällen. Usch blir galen. jag råkade knuffa till en tant men det var inte meningen, jag var ju så himla arg på att folk ska tränga sig & betee sig som apor. Kan ju säga att det var en stor jävla lättnad att gå ur det där varuhuset. Fick med mig hem en tröja, ett par byxor och två par örhängen. Efter ikano var det dags för lite mer guitar hero, börjar bli grym på det där. Jag lovar, hatade verkligen det där spelet från början men nu älskar jag det. Vill bara informera dig Saado att jag kommer slå skiten ur dig på guitaren hihihi, inget illa menat men jag är KUNG och BÄST på det. Efter att ha spelat i någon timme så satte jag på filmen The hills have eyes 2, den var absolut inte läskig bara jävligt äcklig med alla inälver och armar här och var. Kvällen tillbringade jag med Josi. Vi spelade lite till guitar hero. Sedan gick vi till macken för att köpa lite chirredirre. Såg yttligare en film Kung fu pandan, äckligt rolig film. Mest sjukaste med filmen var nog att pandan hade en fågel som pappa, men som sagt man vet aldrig vad som händer och sker i en tecknad film. Se filmen, som sagt sjukt rolig. Har även hunnit med att spela lite nitendo wiii, jag är fan en tvspelstönt MEEE LIKE eller nee MEEE LOOVE. Tänkte att jag nog snart skulle sova är hur trött som helst. Det känns som att jag skulle kunna slockna med en gång. Neeeeeeej tittade på klockan nu och såg att jag har missat scrubs. FAAn faan, mitt favvoprogram. Sånt är livet. Imorgon är det även lördag, hoppas på något vettigt. Pallar inte sitta inne längre, har varit hemma sen i söndags, har knappt varit utan för min dörr. Nog dags för det nu. Nee känner att jag har skrivit en bok nu vilket jag inte ville från början så PEACE på er.

SKRIVET: 2008-12-25, kl 17:50:51 | PUBLICERAT I:

My heart beats again

Sitter i min säng ch lyssnar på Backstreet boys, shit vad jag älskar dom. Tror nog att man aldrig kommer släppa dom från hjärtat. De 5 killarna sitter in printade inom varje tjejshjärta tror jag, iallfall i mitt!
Julen är äntligen över. Dagen igår gick bättre än väntat, den tackar jag för. Idag är det den 25 vilket betyder att  största delen av befolkningen går ut och super men jag är en av dom som inte gör det idag. Jag känner att jag inte har någon ork för det. Ligger hellre i sängen och jäser,hahaha. Ska ta en promenix nu. peace

SKRIVET: 2008-12-24, kl 17:20:21 | PUBLICERAT I:

min nya kärlek

Om jag är kär på nytt,ohja. Asså okej Lil Wayne kommer alltid vara min första största kärlek,love to him. Men nu är det ju så att jag har gått och blivit lite småkär i lill killen Scooter Smiff, fattar ni hur grym den killen är. Kolla in honom i videon head of my class med Chris Brown bara.  Man kan inget annat än att bli in löööööööve with him. Jag ska gifta mig med Lil Wayne men jag tror nog att vi planerade att adoptera scooter, så det får bli så. PEACE
.

SKRIVET: 2008-12-24, kl 16:47:40 | PUBLICERAT I:

Somewhere over the rainbow

Allt du göra smittar av sig det måste du förstå, NOOOOOOOOOOOOOT.
Blow my visselpipa bitch, open up and put it in..
De va kul ( utan att röra en minn på munnen).
Gilder in på ett bananskal mannnnnnnneeeet
Dansa hela natten lång det här är eran egena party sång


eeee det enda jag vill säga är väl egentligen God Jul men det tänker jag inte göra.

SKRIVET: 2008-12-23, kl 20:59:37 | PUBLICERAT I:

Only god can judge me

jaaa sämsta förklararen är nog jag, hahahaha.Nu har jag fuckat något igen för att jag har förklarat fel & för att jag är för nyfiken. Dumma mig. Varför kunde jag inte bara låta det vara, det var bra som det var. Men nu är det fuckat, tacka mig. Helt seriöst någon gång måste jag få ut mig något jag känner, vilket jag gjorde nu och det var förjävligt att säga det eftersom jag inte är någon känslomännsika. Och bara för att jag sa hur det va blev det heeeeeelt fel. Vad kan man göra, jooo jag sitter här o gravar å mig själv. Från och med nu ska jag hålla käften om vad jag tycker & tänker,blir bäst så. Fast folket omkring mig säger att jag måste visa mina känslor osv för att något ska bli bra så tänker jag inte göra det. Jag tänker fortsätta med mitt såkallade Mikiss syndrom ovavsett vad någon säger. Neee kan inte vara en visa-känslor-typ. Bajs på det här nu, Ha en typ bra dag imorgon då tomten kommer, döööö då tomtejävel döööö, hahaha. Sen en annan, Du kan låta kamelen stå parkerad i år så vi svenskar kan få fira jul i fred, fattaruuuuu.HAHAH (Ur tomten är far till alla barnen). Kunglig film btw.

Over and out

SKRIVET: 2008-12-23, kl 14:50:00 | PUBLICERAT I:

jag blir såååå

så sur över att bloggare alltid ska klaga över andra bloggar. Snälla låt dom skriva vad dom vill, är det inte det en blogg är tillför? Det finns alltid något alla ska klaga på när det gäller andras bloggande. Låt dom va klaga inte, för det är ens ensak om vad man vill skriva om. Det är ens tankar,ideer osv i ord. Låt var och en ha sin egna åskit. PUNKT SLUT.

SKRIVET: 2008-12-23, kl 13:47:52 | PUBLICERAT I:

tie my hands

SKRIVET: 2008-12-23, kl 13:45:37 | PUBLICERAT I:

in my face

Never been the type of woman that needed someone
Had to do things myself or they never got done
You make me melt Never ever been this weak
This is all brand new to me
I've always been the cool, independent type
But now I'm different when I look in your eyes
And I try to play it as cool as ice

SKRIVET: 2008-12-22, kl 21:10:33 | PUBLICERAT I:

-

Alla är vi olika. Vad ni gör som tidsfördriv när ni verkligen har som tråkigast skiter jag fullständigt i, men ibland brukar jag känna för att...springa ett varv runt området, knäcka nötter, sno en cykel, mata farmor, dricka så mycket oboy så det sticks i magen, räkna får, skriva fula ord på en lapp, räkna allt du ser till ett jämt tal, stå på huve och dricka mjölk, bli överkörd av en pullka, sjunga ryska nationalsången samtidigt som du spelar pictionary med dig själv och kör arga-leken framför spegeln?!

SKRIVET: 2008-12-22, kl 20:47:21 | PUBLICERAT I:

gosh

Jag är nog i särklass den bästa personen på att låta saker & ting rinna ut i sanden. Jag vet inte vad jag gör för fel, men så fort det är något som jag verkligen vill eller kämpar för så ger jag upp. Det är nog min svagaste sida jag har, ohjaaa det är ibland irreterande. Varför kan inte jag som alla andra bestämma mig för en sak och sedan låta det vara så? Neee utan jag ska alltid fixa till det ( tror att det blir bra när det oftast blir sämre) eller dumpa skiten bara. Men jag ska inte klaga är bara lite smått  trött på det, men inte ska jag gräva ner mig för det inte. Jag är sån & vill tydligen vara sån så det är som det är. Bara gilla läget.

SKRIVET: 2008-12-22, kl 19:45:56 | PUBLICERAT I:

You broke the code

SKRIVET: 2008-12-21, kl 21:47:25 | PUBLICERAT I:

just do it

Gråt inte pga mig,när jag är borta finns ingen poäng i att slösa dina tårar,allas dag är
någon gång kommen. Jag hoppas du är stolt över vad jag har blivit,du har sett mig växa
och du har hjälpt mig,inget kan ersätta dig.Jag är här men det känns som att jag sviker dig.
När jag är borta så hoppas jag att det är någon som räddar dig.
Stanna hos mig. Jag vill se ditt ansikte varje gång jag kommer hem för jag kan inte lämna dig
i den här kalla världen ensam. Jag vill inte lämna dig det finns så mycket att visa dig. Ibland
undrar jag vad jag har att förlora, jag inser att det inte bara handlar om mig.
Livet är riskfullt men man måste våga chansa. Livet är ett spel och vi måste spela
det korrekt,göra de rätta stegen och inte välja fel väg.Var lugn stressa inte,va säker att
du klarar testet, stå för vad du är och låt inte andra styra över dig.

SKRIVET: 2008-12-21, kl 20:01:36 | PUBLICERAT I:

cuuuuult

Nu ska jag gå och leka med mina bröder från söder, Erik & Mackan heter dom. Ni kanske känner igen dom men ingen är lika tajt med dom som jag är. Jag vet att ni är avundsjuka men vad ska man göra. Neee nu ska vi tre gå och leka med onda andar. Erik & Mackan nästan lika snygga & smärta som Mikiss.

SKRIVET: 2008-12-21, kl 17:45:16 | PUBLICERAT I:

forever

21 december vilke menas med att det är 3 dagar kvar till min värsta dag på året 2008. Men jag hoppas alla anra en underbar god jul med era nära & kära.

Idag mår jag ganska skit men jag får bara skylla mig själv. Det kallas bakis. Har inte gått över än. Imorse när jag vaknade upp hos Josi trode jag att jag verkligen skulle spy rakt ut men det fixade sig. Det bästa att göra när man är bakfull är att ta en uppfriskande promenad, det hjälper verkligen så det rekomenderar jag starkt. Men tyvärr så har jag inte haft ork till att ta en sån idag. Ligger i min underbara säng nu och lyssnar på claude kelly, han e gudars. Väntar starkt på att one tree hill ska börja, är bara cirkus 25 minuter kvar. Kvällen kommer nog bestå av att ligga i sängen,äta chirre & kolla på dumburken. Vilket nöje en sån här söndag.

Jag vet inte vart jag har dig och jag vet inte vart jag har mig själv när jag är i din omgivning. Kan vi inte bara släppa allt och låta oss göra det vi egentligen vill göra. Jag känner mig trygg hos dig samtidigt som jag känner mig osäker,det gör mig rädd.

SKRIVET: 2008-12-20, kl 16:23:33 | PUBLICERAT I:

mitt hååååååååååååååååååååååår

fan klippte mig idag och jag blev inte nöjd. Det blev alldeles för kort, Men det växer u & tills dess ska jag nog för det mesta gå med uppsathår.

SKRIVET: 2008-12-19, kl 23:06:28 | PUBLICERAT I:

klantiga gånger 100, hahaah

nu ska jag berätta om min & Josis klantiga historia.
Det börjar med att vi ringer till camilla för att åka upp till henne i ryd,snacka lite o så. Vi tar Josis lilla röda bil. Åker upp till cämill snackar lite utanför henne. Sen säger Camilla att vi ska följa med henne in. Så josi & jag låser bildörrarna sedan säger Josi,faaan bilnycklarna är inne i bilen. Så nu sitter vi här uppe hos camilla & kommer inte hem pga att bilnycklarna sitter i den förbannade bilen. Som sagt vi är klantiga. Igår var det min klant dag och idag är det Josis dag. Vi får leka tjuvar & bryta upp låset till bilen helt enkelt. Nee nu måste jag återgå till att tänka hur vi ska lösa det här problemet. ses på vägarna,peace.

SKRIVET: 2008-12-19, kl 20:56:32 | PUBLICERAT I:

stop in the name of lööööööve

Fredagskväll & jag är verkligen propmätt. Sitter hemma hos Josi & hon är så snäll o lånar ut sin dator till mig så att jag kan skriva ett inlägg här. Som sagt idag blr det nog inget röjj, det tar vi en annan dag.

Idag har det inte hänt så mycket. När jag börjar tänka så förstår jag engentligen inte vad man gör om dagarna. Man bara väntar på vissa saker som saka hända men hur ofta händer det saker som man verkligen längtar efter? Det är de enda man gör i livet, väntar väntar & åter väntar. En dag blir till en annan dag och till slut så finns det ingen mer dag efter den hära. Hela livet består av att vandra engenom dagarna,samma sak nästan varje dag. Gud vad livet är tråkigt. Menmen alla behöver inte se dagarna & livet som jag gör, kanske är lika bra det. Njut av livet förfan säger jag. Lyssna på dig själv, gör det du tycker är roligt & bra för dig vänta inte med det. Lyd mina ord, lyssna på dig själv.
Nu ska ni ju inte tro att jag tänker på det här varje dag för det gör jag verkligen inte. Det är ytterst sällan. Istället försöker jag alltid vara positiv åt saker & ting. Peace

SKRIVET: 2008-12-19, kl 14:00:51 | PUBLICERAT I:

Äckel julen är snart här

Ville bara informera er om att jag nog inte kan blogga s¨å mycket nu. Pga att min vanliga dator är sönder & min mini laptop är också sönder. Det är så att min lilla hundvalp bet sönder laddaren till den igår.
Usch jag är ledsen.
Ohhh jag blev hihi blogg award. Tack Saado så himla mkt. Creeds till dig. Jag lovar att du ska få av mig med när jag fixat mina datorer.
Ska bara också informera er om att jag ska klippa mig imorgon. Axelkort ska det bli igen. Hihihi.
Peace, vi ses & hörs så snart som möjligt.

SKRIVET: 2008-12-18, kl 17:35:28 | PUBLICERAT I:

faaaaaan

faaan ockkså min dator har gått sönder så tack för mig typ. Alla min bilder o allt är bort nu. FUCK. Så nu måste jag vara på den lilla datorn och den suger. Bajs vad ledsen jag är nu.
Nu kom Josi & vi ska dricka kaffe & prata skit.
Så bajs på allt.

SKRIVET: 2008-12-17, kl 22:52:40 | PUBLICERAT I:

Im not the broken hearted girl

                                        

SKRIVET: 2008-12-17, kl 21:14:36 | PUBLICERAT I:

fan vad jag älskar family guy



SKRIVET: 2008-12-17, kl 16:24:27 | PUBLICERAT I:

Finally

Jahaop då var skolan slut för denna termin, men det blir itne mycket lov för min del. Har ganska mycket att ta igen men jag har lovat mig själv att jag fan ska göra det. Hade tänkt att jag skulle träna upp hjärnan under lovet,hahah. Balett uppdansningen idag gick väl helt ok kan gå mycket bättre. Men faaan. Skit sur på min lilla hund asså, kommer hem från skolan och ser han ligga i min säng bitandes på mina skolpapper. Det var en uppgift som jag har gjort klar och precis skulle lämnat in idag fast jag glömde den. USch för dig Nisse idag. Ska käka mig lite nu, hörs!

SKRIVET: 2008-12-16, kl 19:38:46 | PUBLICERAT I:

Ibland är jag allmänt dum i huvudet & störd. Så vi älskar.

SKRIVET: 2008-12-16, kl 18:55:47 | PUBLICERAT I:

2 chicks is better then no chick,HAHA

SKRIVET: 2008-12-16, kl 14:24:49 | PUBLICERAT I:

No kind of ways

Tisdag och imorgon är det bara en vecka kvar tills den äckligaste dagen på detta år. Julafton som sagt. Och två veckor kvar till nyårsafton. Vad ska man göra på den dagen, parta såklart. Får hoppas på det bästa.
Idag spenderar jag dagen till att plugga, ska ha klart en uppgift tills imorgon.Annars händer de tinte så mycket mer idag. Är även överspänd idag, får se om morsan kommer hem med det jag sa att jag ville ha. Imorgon är det uppdansning i balett, vilket kommer gå antingen skit eller bra. Finns inget mellan.
Önskar även mina små gullefjun, Lou & Pau lycka till ikväll på bk. Ni kommer äga, shake that ass for me.

SKRIVET: 2008-12-15, kl 23:12:21 | PUBLICERAT I:

She makes every move right

But only in her drems

SKRIVET: 2008-12-15, kl 21:23:19 | PUBLICERAT I:

den som kom på det här har fantasi vill jag lova

Sökte igenom lite på internet och hittade då kramisdjur som sjukdomar. Aa det är sant. Dom har alltså förstorat upp olika symptom och gjort till gosedjur.HAHA helt sjukt och ganska roligt enligt mig.

SKRIVET: 2008-12-15, kl 21:08:36 | PUBLICERAT I:

Måndag

Nu har jag också sett Twilight som alla andra. Kan ju säga att den filmen är helt underbar. En av dom bästa jag sett på länge. Jag blev helt rörd när jag såg filmen, creeds till Twilight.
SKolan idag helt ok, fick vg i bageri. Kanske ska sattsa på det, haha neerå skämt. Naturkunskap efter det fick tillbaka provet och jag fick g, mindre lyckat kanske. Religion, skrev prov om islam. Det fick ganska bra. Och till sist svenska b då vi skulle ha muntligredovisning om böckerna vi läst,gick bra. Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag ska plugga lite nu in i det sista. För som sagt på torsdag är det jullov. Dags för lite bokstund nu,seeya.

SKRIVET: 2008-12-15, kl 20:01:42 | PUBLICERAT I:

lalalala

www.fargadelinser.se gå in där så kan ni få gratis färgade linser utan styrka i en månad .

SKRIVET: 2008-12-14, kl 15:37:46 | PUBLICERAT I:

I make your drems come true

Söndag vilket är lika med pluggdag.
Har spenderat dagen med att handla lite julklappar och självklart lite till mig själv också. Nu ska mina änglar komma ett tag, skulle egentligen dit men dom kommer istället. Har lovat de två små flickorna att spela räven, deras favortitspel. Jag själv tycker att det är skit tråkigt men vad gör man inte för dom.
Sista skolveckan börjar imorgon, gud så himla underbart. Behövs verkligen lov för min del,om det inte skulle vara lov nu snart så skulle jag garanterat gått in i väggen. Så det känns som en stor sten har släppts från hjärtat. Creeds till att lov finns. Nee nu ska jag ut till köket och dricka chaite med mamma. peace

SKRIVET: 2008-12-13, kl 18:56:17 | PUBLICERAT I:

She do it on her own way

SKRIVET: 2008-12-13, kl 13:40:55 | PUBLICERAT I:

Red magic

Lördag idag och det älskar vi verkligen. Jag är jätte sne för at mitt te är slut,buhuu. Vaknade av att mina två änglar, Felicia och Celine kom inte till mig och sa att det var dags at gå upp o duscha,hahahaha. GIck upp,satte mig i köket och umgicks med la familja ett tag. Hoppade sedan in i duschen eftersom flickorna sa de,höhö. Har även hunnit plugga lite religion(islam). Neee nu måste jag käka lite,hörs sen. PEACE

SKRIVET: 2008-12-13, kl 00:50:32 | PUBLICERAT I:

Lucia idag fast jag är lite tidig

Som ni säkert redan har hört talas om så har ju ett x antal kända svenska tjejer designat dockor. Barbiedockor som sedan ska säljs till högsta bud, pengarna går till barncancerfonden. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar Carolina Gynnings dock. Den är verkligen wooow. När jag såg den tänkte jag bara en sak, " gud den där ska bli min". Men sen kom jag på att jag nog aldrig kommer få den. Carolina Gynning för mig är en vädligt stor insperation. Love that människan. De flesta tycker & tänker negativit om henne, uppblåst blondin som varit med i den värsta dokusåpan ever. Men jag lovar dig får man veta vem den kvinnan är egentligen så kommer jag garantera folket som tycker illa om henne en annan åsikt. Säger bara en sak läs hennes bok så kommer ni förstå varför jag tycker som jag gör.

SKRIVET: 2008-12-12, kl 23:04:40 | PUBLICERAT I:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Han är en stjärna. Kevin vann idol, yesyesyes!!!!!

SKRIVET: 2008-12-12, kl 19:23:12 | PUBLICERAT I:

alltid lika underbar låt

SKRIVET: 2008-12-12, kl 17:51:10 | PUBLICERAT I:

F**

Jag är så jävla trött på dig & dina bekymer & allt du säger att du har gjort, varför inte bara vara glad för någon annans skulle.Nee du ska leka värre. Väx upp, lär dig snacka sanningen. Jag tycker synd om dig när du står där själv eller neej föresten det gör jag inte, du har förtjänat det. Kom inte hit & lek att du är något för du vet att vi är starkare än dig.

SKRIVET: 2008-12-11, kl 21:18:42 | PUBLICERAT I:

I miss a friend

Jag förstår att det jag säger inte hjälper, det är gjort och du är borta, det här räknas inte. Nu när du är borta har jag insett alla dagar. Jag gjorde ett misstag, du var det bästa jag någonsin hade. Nu när jag behöver dig har du gått vidare. Jag har försökt kontakta dig men du är inte där. Jag är alltid en dag försen. Jag är klar, väntat så länge. Det finns inga förklaringar till att släppa dig. Du hade rätt hela tiden. Jag saknar dig något enormt nu när du inte är här. Till slut öppnade jag mina ögon och titta vart jag står nu, ensam. Jag saknar dig min vän.

SKRIVET: 2008-12-11, kl 19:23:29 | PUBLICERAT I:

I got you dancing

Sitter här med en varm kopp te, har precis lämnat in min ansökan om att få göra lumpen. Gud är sååå spänd nu, hoppas på det bästa, vill verkligen det här! Känner mig även jätte duktig för har äntligen gjort klart naturkunskapsuppgiften. Idag blir det bara att sitta hemma & slö. Älskar torsdagar för det är min favvo tv dag med start klockan åtta. Så sålänge ska jag nog bara reta upp min hund lite, han är så rolig att reta upp för det leder till att han bli världens psyko och springe rin i väggar mm. HAHAHA. peace

SKRIVET: 2008-12-11, kl 18:37:25 | PUBLICERAT I:

Bara så du vet.

SKRIVET: 2008-12-11, kl 17:36:46 | PUBLICERAT I:

I listen to her

SKRIVET: 2008-12-11, kl 17:30:05 | PUBLICERAT I:

DAAAAAMP

10 FRÅGOR OM SEX
är du singel? ja
haft något seriöst förhållande? ja, ett enda
haft sex?  ja
varit gravid? nej
kärlek eller sex? både och
har du varit riktigt kär i någon? ja
finns det någon för dig just nu? du ; )
hur många gånger har du haft sex?  vet inte


10 frågor om dig själv

fullständiga namn?  Mikaela Lovisa Åsa Hulterström
när fyller du år? 24 juli
några utsmyckningar på din kropp? neej tyvärr men det kommer
vad har du på dig just nu? ljusa chinos & en vit tröja
vilken årstid är bäst? sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? när jag får ligga i sängen precis hur länge jag vill
vad tycker du mest om hos dig själv? att jag alltid försöker se positivt på saker, och man ser mig oftast med ett smile
vad är du bra på? jaaaa, ingen anning
vem älskar du mest på denna jord? min familj


10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? Josi
vem vet allt om dig? mamma
vem är den roligaste av dina vänner? jag vet inte, alla e roliga på olika sätt
vem är snyggast av dina vänner? ingen slår mig, hahah
vem är mest partyprisse? haha Josi
vem är den du helst har filmkväll med? Josi är den jag brukar ha mest filmkvällar med
vem av dina vänner är mest "evil" ? hmm.....
vem röker av dina vänner? många
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? det beror på


10 frågor om din familj

vem står dig närmast? mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
vem är farligast i din familj? måste nog vara jag
vem ser roligast ut i din familj? hahaha min hund nisse
vem är coolast? hallå, jag:O
har ni några djur?  2 hundar
vem har du mest gemensamt med? Mamma
vem står för underhållningen?  jag & mamma
vem sover du oftast med? ingen i min familj iallfall
roligaste kvällen med familjemedlem? mamma


10 frågor om idag

vad har du gjort? vart i skolan
har du varit glad idag? jadå
har du varit ledsen idag? nej
har du gjort något bra idag? tror inte det
har du slagit någon idag? nej
vad ska du göra nu? vila mig en stund
har du gjort något dåligt idag? tog några bloss (A)
vad har du ätit idag? mat
har du duschat idag? nej men ska det sen
är du trött nu? aa som fan

SKRIVET: 2008-12-11, kl 10:55:44 | PUBLICERAT I:

I know

Jag vet att jag är pisst off för att min lärare är sjuk och vi har nästa lektion klockan 15.00
Jag vet att jag är sjuk, ont i halsen som vanligt
Jag vet att jag är väldigt ljusklädd idag
Jag vet att jag inte tycker om att folk förnedrar andra
Jag vet att jag är bäst
Jag vet att jag är väldigt jobbig just nu, men vem bryr sig.

SKRIVET: 2008-12-10, kl 21:40:57 | PUBLICERAT I:

I'm not pop I'm HIP HOP

Kollade nyss på filmen the girl next door rekomenderar den starkt asså! Väldigt hemsk film, men se den.
Måste bara berätta vad som hände nyss, Våra grannar som är libanesiska & marockanska kom med kakor till oss eller aa deras lilla dotter, hur gulligt som helst. Skit goda kakor. Förstå att man har underbara grannar. Genom snälla. Tacka Saado också för att han sa vad kakorna heter,Maaemol heter dom.
Just nu är det Greys Anatomy på tv och jag bara  ÄLSKAR den serien. Tack till dom som skapat denna underbara serie. Jag måste plugga en hel del denna kväll för ska ha muntligt imorgon, ska berätta om min bok jag har läst för hela klassen. Nee nu börjar greys igen, hörs.

SKRIVET: 2008-12-10, kl 18:12:07 | PUBLICERAT I:

GRATISMODE.SE

Bli medlem, jag lovar ni kommer att tjäna på det!

SKRIVET: 2008-12-10, kl 17:31:07 | PUBLICERAT I:

I tryed to play as cool as ice

Du får mig svag, tyvärr. Jag vill inte. Jag är självständig, har aldrig följt någon annan det har varit emot mina regler. Men jag blir svag men där går gränsen, jag låter mig inte gå över den gränsen. Du har förstört mitt ryckte!

SKRIVET: 2008-12-10, kl 13:57:31 | PUBLICERAT I:

When you lose the one you wanted

Blev väckd av pappa runt halv elva för det var dags att dra till läkaren i tannefors,skulle vara där klockan elva så det var ju att göra sig i ordning i sonicfart. Kommer dit och dom säger att dom inte riktigt vet vad det är för fel på min hals,inte halsfluss iallfall sa dom. Det kan tydligen vara så att min kötelfeber fortfarande sitter i vilket gör att man kan få problem då & då med halsmandlarna. Fick iallfall medicin som ska lindra smärtan tills vidare. Dom skickar även en remis till öron,näsa,hals avdelningen på sjukhuset så dom får kolla upp mig. Hoppas på det bästa nu vilket betyder att jag får tabort halsmandlarna, guuud vad skönt isånnfall. Det här med min hals har även gjort att jag har fått väldigt svaga leder som tex igår när jag skulle bära en kopp så vek sig hela handen och ibland orkar jag knappt stå på mina ben, förjävligt är det. Men ska inte klaga mer nu, finns dom som har det värre.
Ska strax se filmen the girl next door ( vill påpeka att det inte är den där filmen om den där bruden som typ är strippa osv.), ska se om Rawan har rätt om filmen. Han sa att den är väldigt obehaglig. Det är en sannhistoria, handlar om barn som bor hos en kvinna som förnedrar dom totalt! Mer vill jag inte säga.
Ska göra ett korsord nu, jaa jag är korsords tönt. PEACE

SKRIVET: 2008-12-10, kl 00:14:04 | PUBLICERAT I:

You make me sick

Sitter häroch är pigg i dag igen vid den här tiden. Dricker lite coca cola och livet är allmänt trevligt just nu( har lite för mycket energi). Suttit vid den här burken ända sen jag kom hem från skolan vilket känns ganska nördigt, hahah. Har hunnit med att tanka ner sjuuukt mycket bra musik (det ända positiva). Ledig från skolan imorgon som jag kanske nämde tidigare och sen är det ju även nobeldagen, shuhuuuuu vad roligt. Blir nog att titta på det i stortsätt hela dagen, det där var dock ironi. Känner att jag är väldigt hungrig just nu så ska dra mig mot mitt favortiställe här i hemmet, KÖKET. Seeya

SKRIVET: 2008-12-09, kl 18:32:35 | PUBLICERAT I:

Beeing elsewhere

Började skolan vid 2 idag som sagt naturkunskapsprov, det gick väl inte så som jag hade förväntat mig. Bättre kan jag. Labb efter provet sen hem gång, inte alls lång skoldag vilket var jätte skönt och bra. Känner att halsen är väldigt dålig usch usch! Ska ringa till vårdcentralen imorgon och begära att jag får komma dit pga av halsen och får jag inte komma kommer jag skrika i deras öron tills dom blir döva för med mig leker man inte, haha. Sitter och knarkar strepsils änn, smakar verkligen inte bra men det hjälper för stunden iallfall.
Jag är jätte ledsen just nu, mitt te är SLUT. Kill me typ känns det som. Jag har heller ingen ork för att åka och köpa te sen har jag inget snus kvar heller, mitt liv går under.
Ska gå och dränka mig i toalett vatten nu, peace

SKRIVET: 2008-12-09, kl 18:06:18 | PUBLICERAT I:

Diamonds are a girl's best friend

One chance to belive you

SKRIVET: 2008-12-09, kl 00:09:28 | PUBLICERAT I:

hard work work

Shit klockan är redan nästan tio över tolv & jag sover inte ännu, måste lära mig lite till på naturkunskapen innan jag kan sova. Plus så är jag inte ett dugg trött, jippi säger jag till det. Tror nog jag har fått i mig för mycket koffein idag,tyvärr. Jag kan verkligen inte sluta babbla heller & inte sitta still. Typ jag klättrar på väggarna. Om man kanske skulle slå på en film. Awake verkar bra, blir nog den. Godnatt gott folk. PEACE

SKRIVET: 2008-12-08, kl 22:03:46 | PUBLICERAT I:

baby baby

SKRIVET: 2008-12-08, kl 20:44:16 | PUBLICERAT I:

Ont i halsen igen

Snart blir jag totalt galen på mig själv & mitt imunförsvar. Jag kastar skiten i ån asså. Fick ont i halsen i natt igen vilket gjorde att jag inte kunde sova typ. Känns som om jag har halsfluss igen, jag menar come on jag hade det senaste på höstlovet. Hur dålig är jag inte? menar då förstås mitt imunförsvar. Känns som att jag inte tål någoting utan att bli sjuk på ett eller annat vis. Men jag vägarar insee att jag är sjuk har liksom inte tid med att vara det. Har hur mycket somhelst att göra just nu. Låt det iallfall komma på julovet isånnafall. Gick till skolan ändå idag & imorse på bageriet fick jag panik pga av halsen ville bara hugga av den men det blev bättre till senare då jag hade druckit sisådär 3 koppar te. Mot eftermiddagen var den ganska helt okej halsen, så jag fick min fikastund ändå. Äntligen fick jag träffa filuren Saado. Riktigt trevlig prick det där, precis som jag anade : ). Nee nu ska jag fortsätta plugga till mitt naturkunskapsprov imorgon. Over and out , peace.

SKRIVET: 2008-12-07, kl 21:00:44 | PUBLICERAT I:

Jag vill med

Jag vill också ha en såndär person som man verkligen inspereras av. Jag tror det hjälper en jäkligt mycket här i livet av att ha en sån person. Det känns som jag aldrig hittar den rätta för de. jag är ganska krävande kan vara därför. Måste nog dra bort streckt från mig och sluta vara så krävande och svår. Open up your heart girl

SKRIVET: 2008-12-07, kl 14:38:15 | PUBLICERAT I:

Someday will be gone



Goodbye's the saddest word I'll ever hear Goodbye's the last time I will hold you near Someday you'll say that word and I will cry It'll break my heart to hear you say goodbye


SKRIVET: 2008-12-07, kl 14:24:22 | PUBLICERAT I:

some pitc från ettan

SKRIVET: 2008-12-07, kl 13:52:46 | PUBLICERAT I:

Så trött på alla

Fyfan vad jag är sååå jävla trött på folk. Tror att man kan lita på sina "vänner" men det finns inga jävla vänner. Allt bara svartnar & svartnar och igår var det droppen. Jag är sååå jävla arg på allt och alla, finns inga ord till det. Finns det änns något som heter vänskap? Det gör mig så ont att jag verkligen trode på dom sen visar det helt fel. Men nu vet jag hur det ligger till, jag har anförtroende till en person, som alltid har funnits där för mig & för de är hon guldvärd.
Man är snäll,omtänksam och allt man kan tänka sig, man tror att det blir bra men det leder ju ändå bara till skit. Tror fan att det är lika bra att sluta bry sig så mycket om folk. BAJSKISSKORV vad besviken,ledsen & arg jag är både på mig själv & på folket som gör som dom gör.
Ni får ursäkta alla mina svordomar,men var tvungen att få ur mig skiten lite.

SKRIVET: 2008-12-06, kl 16:03:13 | PUBLICERAT I:

BORING

BORING  BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING BORING

SKRIVET: 2008-12-06, kl 13:11:02 | PUBLICERAT I:

break them

äntligen har jag sett på barnhemmet. Filmen var verkligen inget att rekomendera. Den sög till 100 %, trode den skulle vara äcklig men de var den verkligen inte, skit tönigt. Faaan jag hade verkligen längtat efter att se den & sen blev det världens besvikelse. Ikväll får man se vad som bjuds på, hoppas på något skojjsigt. Måste även tillägga att jag har skiiiit mycket träningsvärk i armarna, buhuu stackars mig.

You just want to ceep it down.

SKRIVET: 2008-12-05, kl 18:29:40 | PUBLICERAT I:

Då var det redan 5 december.

Denna fredagskväll kommer spenderas hemma hos Pau med Josi & Lou. Kommer nog bli jätte trevligt. Idol & lite grejer. Som sagt idag hade vi uppdansningi moderndans i skolan det gick väl sådär, blir mer nervös när det sitter massor av folk & lärarna antecknar var och en för sig. Vilket leder till att man gör ganska många misstag. Men förövrigt gick det bra. Nu är det bara balett & jazz uppdansning, hoppas det går bättre. Ska dra och spela lite nitendo wii, fick det idag av mamma. Tack så mycket ( jag har verkligen önskat mig ett sånt). Jag tänkte att jag skulle bli världsklass i det. Peace

SKRIVET: 2008-12-04, kl 20:41:15 | PUBLICERAT I:

Shulilulu = )

SKRIVET: 2008-12-04, kl 15:08:41 | PUBLICERAT I:

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

Om ni vill pröva testet gå in på : http://se.41q.com/

SKRIVET: 2008-12-04, kl 14:01:05 | PUBLICERAT I:

Ska bara informera er om en sak. Om ni inte redan visste det så ska jag gifta mig med Lil Wayne. punkt slut.

SKRIVET: 2008-12-04, kl 12:49:40 | PUBLICERAT I:

MY LOVE

SKRIVET: 2008-12-04, kl 12:31:06 | PUBLICERAT I:

Born to be cheap

Hade då dansföreställningen igår, det gick ganska hyfsat bra. På  den första gick det nja på den andre gick det bra på den tredje gick det kanooon. Känns ganska skönt att det är över nu. Jag blir galen på folk som sitter i publiken & hånar en , seriöst ställ dig där själv . Jag förstår inte att man gör så, visa respekt. Tack Pau för att jag fick låna din säng i 2 timmar, behövdes verkligen.
Får se om Lou lägger upp sin julkalender snart då, längtar att få se mig själv i en julkalender. Har alltid varit min dröm, haha. Ska ta en morris nu, peace

SKRIVET: 2008-12-02, kl 15:09:19 | PUBLICERAT I:

2:e december

Japp andre december och vi har repat hela dagen fram till nu till våran dansföreställning som äger rum imorgon på sagateatern klockan 12.00,14.00 och klockan 19.00. imorse var det kaos med allt men nu sitter det jävligt bra för oss som var där och tränade, creeds till oss. Har inte hänt så mycket mera än idag. Får se vad man gör ikväll men blir väl som vanligt, PLUGG PLUGG och lite till PLUGG.

Play a song for us  Mr. Piano Man
Play a song for love
Play me a song about heartache, i promise i can sing every word
Play me a song about love lost, that's another one everyone's heard
Strike up the band
We can have the whole world singing tonight

SKRIVET: 2008-12-01, kl 21:42:35 | PUBLICERAT I:

dreaming with a broken heart

Gud vad hemskt snart är det jul. Det är inte själva julen jag inte vill ha. Men jag vill ha julen så som det alltid har varit, MED min syster. Det är första julen utan henne nu och det kommer verkligen inte kännas bra, kommer kännas så tomt utan henne. Julafton är en familjedag som man ska ha det hur underbart som helst  på och bara umgås. Nu när hon är borta kommer det vara så himla tomt vill bara att julafton ska försvinna just nu tyvärr. Jag bara fasar för den dagen. Jag vill inte ha den här. Det var ju alltid du och jag som satt framför tv:n och käkade hur mycket godis som helst & tjattrade i flera timmar om alla misstag vi har gjort , vem ska jag göra det nu med?. På julafton har man en känsla som man aldrig har annars kan inte beskriva känslan men den är jävligt bra, men nu känns det helt fel. Det kommer vara som en sten som sitter inom mig den dagen.

Jag har dig runt omkring mig var minut,sekund. Jag släpper dig aldrig. Jag glömmer aldrig dina sista ord till mig Mikiss se till att du får ett underbart och långt liv. Du vet att jag alltid kommer älska dig och jag glömmer dig aldrig. Jag finns alltid hos dig. Jag lovar dig syster att jag aldrig kommer att svika dina ord. Jag älskar dig.♥        

SKRIVET: 2008-12-01, kl 19:08:03 | PUBLICERAT I:

Jag har alltid tyckt att sångerskan Brandy har varit bra men hennes nya album är gudomligt. Och då menar jag ordagrant gudomligt. Vilken kvinna. Varenda låt är sådär underbart bra. Love till henne

SKRIVET: 2008-12-01, kl 18:58:48 | PUBLICERAT I:

Is it true?

You're my Angel that was sent to earth.In your eyes I see my future.I can't be without you so it's got to work.Goodbyes not an option so don't say a word. Is it true that I'm not the only one?Is it true that you're just having fun with my heart?I need an answer. If you just can't tell me the truth it wasn't real when you said I love you.

SKRIVET: 2008-12-01, kl 18:40:36 | PUBLICERAT I:

Knocking on heaven's door

Kom just hem från Malmsätt där jag var lite barnvakt åt mina två små änglar. Riktig kärlek till dom två. Skolan rullade på som vanligt vill jag lova. Denna dag har väl varit lite seg om man säger så, inte hänt ett skit. Jag måste erkänna att jag inte tycker om såna dagar, usch. Ska ta och plugga lite nu tror jag, sånt som behövs.

Hade en seriös pratstund med en vän till mig i lördags. Personen fick mig verkligen att tänka om, tack. Det du sa tog verkligen på mig, sitter i hjärtat nu. Det va nog det som behövdes att just du sa dom sakerna till mig. Tusen tack till dig!