SKRIVET: 2008-04-29, kl 21:22:51 | PUBLICERAT I:

just an orginal day.

Idag har jag varit i skolan från 8.15 till 17.00. Ganska lång dag.
Första lektionen var balett vilket gick ganska bra, det går så fort bara. Det va sista lektionen den här terminen men börjar sen igen i trean som tur är.
Andra lektionen var Historia & som vanligt fick vi skriva hela lektionen .
Tredje lektionen var kulturhistoria (hatämne) & den lektionen går sååå himla segt. Och det blev ju inte bättre av att vi fick lyssna på äcklig opera hela lektionen & sedan i slutet fick vi kolla på balett ( törnrosa).
Fjärde lektionen var då moderndans & det gick oxå hyffsat bra idag. Hela typ lektionen övade vi på koreografin till våran dansuppvisning, vi satte typ allt som vi har lärt oss. MKT bra.
Sedan var dagen slut & då kom Ingla-Lena (Mickas mamma) & hämtade oss för vi skulle iväg för en matshoppning tills imorgon.
När jag väl var hemma sedan tog jag mig en snabb bit mat för att sedan dra ut till ikanohuset med mamma. Jag hittade jätte fina byxor ett par blåa byxor typ "gubbbyxor" . Pau i min klass har sådana & jag har alltid velat ha såna så jag köpte ett par billigt & bra var det oxå : ).
AA det var min dag det & nu sitter jag här för att varva ner min dag för imorgon är det en stor dag, VALBORG.
Ska nog dra mig mot sängen snart & läsa min hemska bok *suck*.


Take care

SKRIVET: 2008-04-29, kl 21:11:46 | PUBLICERAT I:

Nicole Richie , fan vad jag beundrar den bruden

image113

SKRIVET: 2008-04-28, kl 15:26:39 | PUBLICERAT I:

nationella

ja då var det avklarat Nationella i engelska B . Har gjort 2 moment , muntligt & uppstatts.
Idag var det uppstatts dags vilket gick ganska bra men jag kunde ha gjort bättre av mig. Men texten var ganska svår fatta inte allt. Man skulle skriva om vägen till vuxenskap vilket var jäkligt svårt. För lixom vad ska man skriva om ?
Men jag skrev bara på , i slutet så gick det på räls pennan bara skrev.
Alltid när jag ska skriva en uppsatts så tar det typ en halvtimme för mig att komma på något men när jag väl har kommit på något så går det som en räls.
Idag har det varit en soft dag började med nationella vid kvart i elva sedan när det var klart var det bara att cykla hem igen. Fast imorgon går man till fem känns inte lika skönt men man får stå ut för det är ju ledigt från onsdagen sen hela veckan & det ska bli så skönt.



I was a girl how loved the man like a little child

SKRIVET: 2008-04-28, kl 14:50:21 | PUBLICERAT I:

I like to

image112

You don't need to ask for my name
to figur out how cool I'm

SKRIVET: 2008-04-26, kl 12:22:18 | PUBLICERAT I:

this is how we do

igår softa jag mig hemma hos Josi med Gro, vi skulle igentligen ha spelat ölbrändboll men det blev såklart inget för självklart ska vissa personer backa ur i sista sekund & det gör mig pisst off. För lixom har man bestämt en sak & sedan bara skit i det är så himla dåligt menmen bajs på det.
Så vi softa oss istället & sedan bestämde sig Josi & Gro att dom skulle dra till blueheaven(katedralfest) men jag kunde inte följa med pga att mina ben gör så f****** ont , jag tror jag har fått benhinnsflamation. Det är ju inte kul att dra på partaja om man inte kan dansa sig så jag bestämde mig för att dra hem & sova.

Idag gick jag upp skit tidigt typ vid halv nio . Måste bara säga att jag hade världens äckligaste & skrämmande dröm . off usch den var äcklig till och med jag blev fan rädd aja. Jag drog mig uppåt från sängen för att dricka en kopp kaffe sedan bar det av runt skäggetorp som är ca 5 km kände att jag behövde gå lite. Fast egentligen ska jag inte anstränga benen så mkt för då kommer det aldrig gå över.

När jag tänker efter har jag varit rejält duktig den här veckan jag har gått skit mkt & jag har sprungit ganska mkt oxå
Det jag inte fattar är att själv jag, Mikaela Lovisa Åsa Hulterström har sprungit frivilligt, det är sjukt : P.

have a nice day.


SKRIVET: 2008-04-25, kl 15:54:52 | PUBLICERAT I:

fredag & solen skiner fortfarande

ännu en vecka har gått & det börjar närma sig sommarlov !
Just nu i skolan är det ganska mkt om jag säger så, för självklart ska lärarna vara idioter & lägga allt i slutet av vårterminen så är det alltid! Vilket gör att jag för dampet, för jag kommer aldrig klara allt jag har kvar att göra. Men jag får ju gentligen skylla mig själv men ändå , tänk på oss stackar elever .

Så dagens tummen ner går till Lärarna.
Och dangens tummen upp går till MIG SJÄLV hahahaha.

image111

Idag vet jag inte riktigt vad som händer det är sånt som märks. Men som sagt det är sooft iallfall för det är FREDAG. Fredag är näst bästa veckodagen . Men Lördag är bäst punkt slut. För då kan man lixom sova halva dagen sen kan man göra vafan man vill slippa bry sig om tid & att skolan är imorgon. OFFF vad skönt.



And I hate how mutch I love you boy.

SKRIVET: 2008-04-23, kl 13:48:39 | PUBLICERAT I:

onsdag

idag är man ledig vilket verkligen känns jätte skönt . Denna dagen har jag spenderat med Micka , vi har ätit gått ut & gått och SOOOLAT. Det syns rejält i mitt ansikte redan. weiiiiiii. Just nu sitter man & tittar på the voice & tyvärr just nu är min icke idol & hennes video, Rihanna. Förlåt men jag klarar inte av henne bara plus att det går rykte om att hon har/gör dejtat min man Pharell . Nee men seriöst jag klarar inte av hennes musik bara, men som sagt det är ju vad jag tycker.
Ska nog ut & sola lite till snart med Micka måste verkligen bli brun innan sommaren kommer. Sen när mutti kommer hem från jobbet ska vi två gå & sola på meddo. Sen har jag väl inga mer planer för idag elr jooo jag måste ju läsa boken musselstranden, men vem orkar sitta & läsa en bok när det är så fint väder ute.

Cuz if I got you I don't need money
with you with you.


image110

SKRIVET: 2008-04-21, kl 20:36:35 | PUBLICERAT I:

soooooooooooool

aa nu har det varit soligt i två dagar & det är så himla underbart.

igår så gick jag först hem till Micka & chilla med henne & Yannick. Sedan drog jag hem till mammsen för hon ville att vi skulle dra til Ikea för att köpa lite saker till balkongen. Sedan kom jag hem & mamma & babba drog på kalas, det var tydligen min kusins födelsedag men jag pallade inte följa med. Sen kom Yannick & Micka hem till mig så chilla vi & drack te, mkt sooooft. Efter en stund så drog dom hem & sen kom nästa gäng hem till mig, Josi & Camilla. Då drack jag yttligare två te & så spelade vi lite kort på balkongen & jag lovar att det var ca 25 grader där & det va såååå himla skönt.. Sedan drog vi lite basket.

Idag skolan först sen hem käka sig sov lite & även sola lite på balkongen. Sedan hem till Josi för lite kaffe med henne & hennes moster. Drog till fotbollsplanen där det var fullt med folk guuud vad skönt det kändes med allt folk som är ute.

Jag har helt enkelt vari allmänt glad dessa två dagar pga solen & jag vill verkligen tacka mr sun för det , jag behöver verkligen lite positivt i mitt liv just nu. PUSS på dig solet,

PEACE I'M OUT

SKRIVET: 2008-04-19, kl 15:18:35 | PUBLICERAT I:

shulilulu lilla ladie

igår vart det hockey hemma hos Josi med Björn & Gro & självklart skulle LHC förlora, men jag kände på mig det redan från början. Men jag tycker om cluben ändå : D. SEdan efter hockeyn bar det av hem till Jonny där även Abbe & Boris var. Vi chillade där lite granna sedan skulle Josi & Gro på partaja så jag & Boris började vandra hemåt . Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i sängen somnade med en gång kändes det som .

idag vaknade jag vid runt 11 drog mig en snabb dusch , & sedan bar det av till min systers gravsten . Stenen var verkligen underbar så himla fin. När jag väl stog framför stenen kände jag hur tårarna började rinna , jag som hatar att gråta . Men vad ska man göra när man saknar sin syster så?.
Efter vi varit där & planterat lite blommor så drog jag & morsan till centrum för att handla lite. Och nu sitter jag här ska strax gå till köket & hjälpa mutti med maten .


Keep up the good work.

SKRIVET: 2008-04-17, kl 18:48:09 | PUBLICERAT I:

god dagens nötter

Idag har det varit en helt vanlig torsdag, väldigt skönt för imorgon är det fredag vilket jag verkligen har längtat till.
Idag har man inte gjort något jätte speciellt , bara varit lixom .chillat lite osv.









I found another you.

SKRIVET: 2008-04-16, kl 16:36:45 | PUBLICERAT I:

dance forever!



Idag vaknade jag vid halv 9 tog en snabb dusch ringde till micka så hon hoppade upp, drog till henne fixa mig lite.
Sedan bar det av till skolan på biken . När vi väl kommer fram sätter vi oss lite i gallerian & chilla & väntade på att matsalen skulle öppna , drog in & käka (men det var ingen god mat). vandrade sedan till baka till gallerian för att softa lite till. Sedan bar det av till peddan, matteskolan . och efter ett tag kom Yannick & hiwa & hälsa på oss lite inne i peddan sedan drog dom. Sen bestämde jag & micka oss för att vi inte orkade mera så vi drog hem .
& nu sitter jag här & det är bara onsdag & jag LÄNGTAR ihjäl till helgen. hihihi.

Min systers gravsten kom även idag så det blir att åka dit i helgen oxå, vilket kommer bli väldigt jobbigt. Men det är bara att inse att det finns svåra stunder i livet som man måste möta.
image109

SKRIVET: 2008-04-15, kl 22:37:12 | PUBLICERAT I:

Takida-curly sue underbar låt & underbar text

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

SKRIVET: 2008-04-15, kl 22:19:36 | PUBLICERAT I:

varför

hur kan man egentligen mörda någon?jag förstår verkligen inte det.
JAG blir så pisst off när jag fick höra om lilla flickan Engla .Det verkligen högg i hjärtat då, fast jag inte känner henne så lider man på något sätt. Jag förstår inte dom där monstrerna som har hjärta eller jag menar har inget hjärta till att döda någon , FYFAN! JAg tycker att dom borde straffas så som dom har gjort mot andra. Det vore inte mer än rätt!
Usch tänk bara på henne familj nu, det är verkligen hemskt. Jag vet själv hur det är att förlora en i familjen . Jag lider verkligen med dom.
Jag har tänt ett ljus för Engla & det tycker jag att ni oxå borde göra, det kan ni göra på expressens hemsida.

SKRIVET: 2008-04-15, kl 15:49:09 | PUBLICERAT I:

boy you need to stop



Vem saknar du just nu: Min syster <3 !
Vad saknar du just nu: närhet
Har du nån pojkvän/flickvän: nej
Gillar du någon: aa & den personen kommer alltid finnas i mitt hjärta
Är du lycklig: jag kunde varit lyckligare men nu ska man inte klaga
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag har varit med om det så jaa
Har du varit riktigt kär: ja
Vart vill du bli kysst? ......
Och om inte där? .....
När fick du senast en komplimang? vet ifan
Vad gjorde du kl 8 i morse? va i skolan
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? kom hem typ då
Det senaste du sa högt? köp snus
Vad var det senaste du åt? ett äpple
Vad var det senaste du köpte? tuggummi
Godaste glass-smaken? me dont like
Trivs du med ditt jobb? jag jobbar inte
Favoritklädsel? allt som är skönt har jag på mig
Favoritlåt just nu? jag har typ 10 favoriter
Vad gör dig glad just nu? hihih det vil ni allt veta
Humör just nu: fundersam & glad
Kläder just nu: ljusa byxor, vitt linne & lila cardigan
Sommarplaner: GREKLAND , ha fetaste festen för min 18 årsdag.
Hur många kuddar sover du med: offff många
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: beror på
Är du kittlig? det vill jag lova
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? LÄTT
Bor du i en stad eller håla (annat) : i en förort,
Gillar du att sjunga?aaa men jag är fan inte bra på det så håll för öronen

image108

SKRIVET: 2008-04-15, kl 10:23:23 | PUBLICERAT I:

hejskolan

aaa äcklig cp tangent som inte fungerar jag bliiiiiiiiiiiiiiiiiir galen, PISS OFF.

sitterhärmedmicka&som nikanskemärkerså fungerar intemellanslagsknappen riktigtordentligtjagtrorattdenhartagitendagoff.

menajaskitsammahåltill kl 1detär ju verkligen sååå kulmen man fårgöradetkulelr vadsägerdu micka? ;)

HEEEJDÅ

SKRIVET: 2008-04-14, kl 21:07:59 | PUBLICERAT I:

godnatt

innan jag drar mig till kojs ska jag plugga lite historia & försöka läsa ca 20 sidor i boken musselstranden.
sååå peace på er alla idag & ha en fortsatt trevlig måndagskväll & sist men inte minst GOD NATT på er.
 


Måste bara oxå Gratta Damir till sitt körkort som han fick idag. Grattis vännen.

SKRIVET: 2008-04-14, kl 17:10:43 | PUBLICERAT I:

.......

Favoritcafé: jag har nog inget, för jag är ingen cafe människa
Favorittidning:  dagstidningar & veckorevyn
Bästa saken som händer i sommar: jag ska till Grekland & jag fyller 18 år :D
Favoritplagg i garderoben just nu: hmm allt som är skönt , orkar inte skriva allt
Längd: ynka 158 : /
Byter gärna garderob med: nicole richie
Vanligaste färgen på mina kläder: svart & vit . Jag vet jag är en tråkig människa
I sommar kommer jag att gå klädd i: klänningar, shorts, linnen & får inte glöma BRILLORNA
Men absolut inte i: jeans
Byxa eller kjol: byxa måste jag säga för att  kjol är inte fint på korta ben, vilket är det jag har
Sminktips till allmänheten: jaa du sminka dig hur du vil lbara det inte ser för jävligt ut.
Mig själv med tre ord: glad, lat & fantastisk HAHAHAAH
Morgon- eller kvällsmänniska: både och det beror helt på . Men i allmänhet är jag en väldigt lat människa
Sparare eller slösare: båda ?
Bästa film: Stomp the yard & good luck chuck
Bio eller promenad: promenad
Vad vill du jobba som? jag vill jobba som POLIS
Kaffe, te eller inget? både och fast nu mera lutar det åt te hållet
Vilken film såg du senast?  ojoj jag har ingen anning om vad den heter men det gör inget för den var verkligen dålig
Har du en besatthet? ja det har jag

SKRIVET: 2008-04-14, kl 16:57:03 | PUBLICERAT I:

the night is young

skola från 8.10 till cirka 13.45. Har inte hänt ett shit idag i skolan samma gamla vanliga visa ,igentligen skulle jag gått till 14.45 men jag orkade inte engelskan idag vi kollar ju ändå bara på film , filmen This is England . Sedan var det bussfärd hem till skäggetorp med Micka & Lou . jag hatar verkligen att åka buss.
Sedan när jag kom hem så ser jag Hella & Jonas spela bandy utanför oss så då var det ju bara att slå sig ner där ett tag & prata lite. Sen bestämde jag mig för att lära mig spela bandy så Jonas lärde mig lite vilket gjorde bra resultat. satte 3 skott av 3, så nu är jag KUNG på bandy hihihi.Efter ett tag sittande där nere med krabbarna grus gick jag upp till mig & blev bemöt av 2 små blonda skallar igen, Felicia & Celine. Lika gulliga är dom varje gång fast lite jobbig är dom för dom pratar så mkt ,aa ni vet ju hur små ungar är.
Nu äntligen sitter jag här & softar mig som jag har väntat på hela dagen. Men softar tiden är snart slut för snart ska jag dra mig mot mickas place för att plugga till historia provet som är på onsdag. ska nog ta & plinga henne nu & höra vad hon har att säga om saken.

puss

SKRIVET: 2008-04-13, kl 21:27:41 | PUBLICERAT I:

en helt vanlig söndag

var nyss inne & tog en hot hot hot dusch vilket jag verkligen älskar.när jag väl stog där inne i duschen kom jag på mig själv igen med att jag pratade med mig själv och att jag pratar med mig själv händer väldigt ofta. Jag förstår inte. jag kan bara gå för mig själv ute elr var somhelst & prata med mig själv vilket är jävligt pinsamt jag menar tänk om någon skulle höra mig & se mig , omg säger jag .då skulle jag verkligen bli tomat i ansiktet.
Är det någon mer än bara jag som pratar med sig själv och sen kommer på, vafan håller jag på med varför pratar jag med mig själv ?
jag hoppas verkligen att jag inte är den enda utsatta när det gäller det .

Var hemma hos Micka förut & något trafikant provs pluggning blev det inte istället blev det specialarbete om droger som ska vara inne imorgon. vilket vi inte visste fören jag gick in & kolla när uppgiften skulle vara klar. då vill jag lova att vi fick en chock när det stog 14/4 .så då var det ju bara att skriva klart hela skiten med en gång .

Sedan vill jag tacka Micka för den fina designen på min blogg , väldigt fint. tack så mkt bullan för den . puss on you.

SKRIVET: 2008-04-13, kl 20:49:15 | PUBLICERAT I:

otroligt gullig bild

image107

SKRIVET: 2008-04-13, kl 15:14:57 | PUBLICERAT I:

kaffe & te

Jonas var här nyss vi tog en kaffe & snackade lite skit om allt möjligt . Pratstunderna med honom är väldigt intressanta & älskvärda, vi pratar om allt. Vi pratade även om vad vi ska göra i sommar & vi kom fram till att nästan alla har körkort då så vi kan göra precis vad vi vill . Vi kom inte fram till något speciellt men att vi ska umgås & ha kul soom fan & göra lite allt möjligt , vi kommer ha skit kul för det har vi alltid vad vi än gör .Jag måste bara säga att jag älskar verkligen hela gänget .det går inte att beskriva med ord hur kul vi har .
image105

Nu sitter jag här & dricker te , jag väntar även på att migga ska skicka sms till mig så jag kan dra till henne chilla lite dricka te & träna på trafikantprovet som är till imorgon.Sen blir det väl att snacka massa skit om allt.Med den där kvinnan,migga asså kan man prata i evigheter om verkligen allt.

LOVE AND UNDERSTANDING




SKRIVET: 2008-04-13, kl 14:37:55 | PUBLICERAT I:

lite bilder

SKRIVET: 2008-04-13, kl 14:20:13 | PUBLICERAT I:

over the rainbow



happiness always comes to an and

image90

SKRIVET: 2008-04-13, kl 13:21:01 | PUBLICERAT I:

let's go now"

Söndag igen och dom är sköna på ett sätt men ändå inte för man vet att imorgon så är det äckel skolan igen. Men det är ju bara att gilla läget som sagt.

igår var jag & josi hemma och chilla med film & massor av god saker att äta. vi kollade kanske på 6 olika filmer för det fanns inte en jävla bra så vi typ kolla först en halvtimme på den ena sen höll vi på så . skit filmer nuförtiden .

Idag blir det bara att chilla sig , måste nog läsa den där boken som man fick på svenskan i fredags som ska vara klar läst till 9 maj. guuud vad jobbigt den verkar inte ens vara bra och skit liten text är det i den oxå . Musselstranden elr vad den heter. Sen imorgon har jag trafikantprov oxå fast igentligen skulle jag ha gjort det för länge sen men jag har inte varit där (A) lixom orka gå på fredagar till kl 16.00 när man bara igentligen bara vill vara hemma och ligga i sängen & vila sig tills kvällen börjar närma sig.

you'r my heart my soul

I'm out.

SKRIVET: 2008-04-12, kl 19:20:57 | PUBLICERAT I:

lördags kväll

igentligen skulle Hoger ha kommit hit men han kunde inte så det får bli en annan dag, så nu väntar jag på att Josi ska ringa så ska vi kolla film , eller aa  massor av filmer helt enkelt en film kväll vilket kan bli riktigt trevligt eftersom jag har varit lite frånvarande mot henne på senaste tiden. förlåt <3.

image89

SKRIVET: 2008-04-12, kl 15:55:34 | PUBLICERAT I:

kvart i fyra och jag har inget liv

idag vaknade jag av att två små blondiner på 7 & 9 år kommer in och skriker -upp med dig din latasak.
så då var det ju bara att kliva upp för när dom där 2 är på besök så kan man inte få någon lugn & ro alls, vilket jag skulle behöva just nu, men vad gör man inte för sina syskonbarn .Dom är ju trotsallt mina små änglar som jag älskar väldigt mkt.
sen satte jag i gång med frullen vilket blev äckel gröt med linfrön och så lite äpplemos till det. (äter det endast för att det är nyttigt). självklart blev det te efter det oxå . Jag har blivit värsta te älskaren nu & det har jag ju bara en person att tacka för HAHAHAHAH det är miggas fel.
sedan bar det av till willys för lite matshopping med morsan & co.
& nu sitter jag här mätt & belåten med en snus i käften & mitt bubbelvatten .
 ikväll har jag inte en anning om vad jag ska göra , finns knappt inget att göra nuförtiden . får se vad det bli hoppas något roligt händer . känner mig faktiskt partysugen .



my lover boy

SKRIVET: 2008-04-12, kl 15:41:46 | PUBLICERAT I:

bubbelvatten min nya drog.

jag sitter här nu & har säkert druckit minst 2 st 1,5 liters loka , apelsin med havton. SÅÅÅ himla gott plus att det är nyttigt oxå .
   







SKRIVET: 2008-04-11, kl 20:16:10 | PUBLICERAT I:

jag vet faktiskt inte längre

jag saknar min syster något enormt det är så tomt utan henne & jag är inte mig själv längre, jag vet det själv & även folk har sagt det till mig. men vad ska man göra när man har förlorat sin soulmate?
jag vet att livet går vidare men för mig känns det som allt har stannat upp & jag bryr mig faktiskt inte. även fast det bara har gått 2 månader så känns det som att jag har varit utan henne i flera flera ååååååååååår. jag vill bara kunna krama om henne, skratta med henne, höra hennes historier. ohooooooooo.
och sen har vi ju då allt runt omkring mig det går bara skit jag tror jag ska ge upp skiten för jag pallar inte med den situationen längre. (fyfan vad jag klagar) .jag ska nog lämna dom ifred tror jag . skitsamma jag bryr mig inte.
sen har vi min stora kärlek som jag kom över ett tag men nu så har jag fallit till samma plats igen & jag ska göra allt för att få tillbaka honom jag bryr mig inte .

aaa lite tankar från mig, kände att jag behövde skriva av mig lite.

peace.