SKRIVET: 2011-04-27, kl 20:58:54 | PUBLICERAT I: hjärtat

keep your head up


Jag har "förlorat" en vänskap,har liksom bara runnit ut i sanden. Tycker det är rätt onödigt, behövde inte bli såhär. Även att vi fortfarande ses ibland är det inte samma sak som förut. Du är inte den personen som jag en gång i tiden lärde känna. Den har sitt och jag har mitt. Nu menar jag inte att personen i frågan och jag inte är vänner längre, för det är vi. Men vi har inte den tajta vänskapen längre som vi annars har haft i ett x antal år, nog om det. Punkt slut.

SKRIVET: 2011-04-16, kl 21:29:42 | PUBLICERAT I: Ordinary

Salongsberusad och hungrig

 Yes, så är läget. Sitter här som en påse skit utan nagel på mitt högra "fuck you" finger och är lite små full i min rätt så ensamhet. Hungrig som gris är jag med, whoop. Skulle partajat idag men jag skippa det, inget crew jag skulle vilja hänga med förutom en då, flört. Nu ska jag fan käka, seeya.

SKRIVET: 2011-04-15, kl 20:02:17 | PUBLICERAT I: Musik/Video

Klockren brutt.

SKRIVET: 2011-04-05, kl 21:46:54 | PUBLICERAT I: Ordinary

Life is good, is it?


Tjollahopp.

Träning hit och träning dit, värk i hela kroppen pga det känns skönt. Har en icke fungerande vänster tå och mitt höger finger har typ tappat känseln sen jag blev klämd på ågatan för 2 veckor sedan. Allt rullar på och jävlar vad trist livet är just nu, alltid samma saker som händer och sker, har för mycket slö tid då jag inte jobbar eller tränar. På senaste tiden har jag tagit mig en hel del funderingar som har gjort att jag kommit fram till både bra och mindre bra saker. Ogillar när allt tas förgivet. Nu ska jag och min framtida mag-ruta-mage sova ikapp Bosses snarkningar. Sova gott, yes I will.

SKRIVET: 2011-04-02, kl 20:54:30 | PUBLICERAT I: Bara jag. (fakta om mig)

sadness is a blessing



Kan börja med att fortsätta på min lista.

Dag 7 Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

- Förjävla svår fråga som jag faktiskt inte kan svara på. Återkommer med svaren när jag har min mille.

SKRIVET: 2011-04-02, kl 20:46:37 | PUBLICERAT I: Ordinary

Jag börjar om från början, börjar om på nytt


Nu tar jag tag i denna blogg. Ska bli mer aktiv här, känner att det behövs. Heyho lets go!