SKRIVET: 2007-07-31, kl 19:22:44 | PUBLICERAT I:

bring me back

Baby baby
When we first met I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped in one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to you
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame
And now I feel like....oh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door

Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

SKRIVET: 2007-07-30, kl 22:04:48 | PUBLICERAT I:

sol ja tack?

image37
Tänk om det kunde vara så soligt här i sverige som därnere. buhuu.(lite gråt)
menmen sånt e livet.
idag har man  väl inte gjort så mkt ,gått runt skäggetorp ,
kollat lite fiom " into the blue" ganska bra faktiskt sedan har man druckit frappe` hela dagen skiten är ju så jäkla gott. Sen så har man bara suttit här å nördat som vanligt finns ju inget att göra så varför inte lära sig lite mera om datorn mohahah. På fredag blir det att dra ner till pussys husvagn med "fam andersson" HAHA. åker endast dit för att komma bort lite till inget kul i lkpg fybubblan & även soola lite måste man & ÅKA RING ett måste. Sen blir det väl att träffa lite cameltoe oxå därnere . jaa de blir nog så.
aa finns inget mer att säga om saken.

TAKE CARE BITCHES AND PIMPS.
OVER END OUT.

SKRIVET: 2007-07-29, kl 20:06:21 | PUBLICERAT I:

lite galleria från Grekland

SKRIVET: 2007-07-28, kl 15:06:50 | PUBLICERAT I:

step in to my world

Hey babberiba

nee gudars vad jag vill , jag vill vill vill & VILL!
igår vad gjorde man då , joo man satt ute med Björnii & hans kusin spelade ölspel med kort mkt trevligt.sen drog dom iväg på fest i berga bara jag & josi kvar så vi drog hem till henne tog en drink .hihih. sedan var det dags att möta natte & dom. så satt vi ute hade jäkligt skojj .filmade när vi sjöng blir ju youtube nästa .hahahaha.sedan drog vi hem till josi en liten stund till för att soofta oss. Men det viktigaste av allt den kvällen var att vi ringde till våran egena lilla high five vän i grekland & vi kom fram oxå det trode vi aldrig. Han saknade oss & vi saknar honom. och dom där jäkla nötterna där nere satt på versus när vi ringde fy vad orättvist livet är! bluu på er. men som vi sa, vi kommer tillbaka nästa år och dom väntar glatt på mig & josi : ) .

PEACE I'M OUT .

SKRIVET: 2007-07-25, kl 22:48:37 | PUBLICERAT I:

aspis 07 .

 FYFAN!
vad kul jag & josi(pussy) har haft,hahahahahahaha det finns inte ord att beskriva med nya vänner en hel hög pavlo,gorrgos,gregory,lasaros,theo,simon å så självklart josis boy Francisco & sen min boy Vasilic.
vi saknar er killar!

på dagarna serverade våra killar oss på stranden självklart.sedan var det dags att dra hem å börja göra sig i ordning till kvället. som sagt kvällen är ung,hahahahahah.sså våra dagar bestod av fest fest fest & lite siesta.

men sist å inte minst kan vi ju inte glömma våran egena Nikko, fyfan vilken snäll kille har aldrig varit med om n¨ågot liknande. vilken snäll kille ..  nee nu orkar jag inte skriva mera kommer mer plus bilder mohahhaah., för nu e det dags att sova resan hem har varit en pain in the ass kan jag lova. å jag vill inte vara hemma i sverige jag & josi vill tillbaka till våra high five vännor:D....men vi kommer tillbaka nästa år.

vi glider

SKRIVET: 2007-07-14, kl 14:07:01 | PUBLICERAT I:

grekland ffs

nu sitter jag vid internet cafet och har det jette bra . jag & josi har jette bra vennor her nere ni kan inte fatta. fyfan vilka killar josi har sin beatch boy eller hur det stavas & jg har min beatch boy mohahahahhahah.fett med sylt jue: )hihhiihihhiihhihi  aa de va nog allt for mig det ar livet har nere. so pissa po sweden moahhahah era fuckers.

SKRIVET: 2007-07-06, kl 12:03:59 | PUBLICERAT I:

lapdancer




Lite bilder ifrån skolavslutningen, mohahahah
imorgon drar jag härifrån är borta i 2 veckor så lär ju inte bli något skrivande på ett tag om jag inte får tag i en dator där nere,vilket är mkt möjligt att jag gör.Så häng inte lätt jag kommer tillbaka.

SUG SNOPP

SKRIVET: 2007-07-04, kl 13:22:49 | PUBLICERAT I:

left of me

om 3 dagar drar jag härifrån med Josi fyfan vad skönt det ska bli att komma bort från allt avskum ! Jag ska ha the time of my life när jag är där nere i Grekland. koppla bort alla bekymer inte tänka på något! Det kan inte bli bättre, seriöst asså.

Vi vet, inte sant, vi brukar ju påpeka det. Att allt som behövs är att då och då bryta riktningar.